Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
150 Postów
GREGOR Hardstyle
(gregoriano)
Stary wyjadacz
NO JESZCZE O KIEŁBASIE ZAPOMNIAŁEM I PIEROGACH A TAK TO NIEMA NIC W POLSCE DOBREGO
A NAJGORSZY JEST POLSKI RZĄD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POWYBIJAC WSZYSTKICH OSŁÓW I POSŁÓW I SENATORÓW A NAJLEPIEJ JAK BY KTOS ODWAZNY PODŁOŻYŁ BOMBE POD BELWEDER W CZASIE OBRADÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TEGO ŻYCZE WARSZAWIE NA NOWY ROK
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
gregoriano napisał:
[quote]W POLSCE NIGDY NIC NIEBYŁO NIEJEST I NIEBEDZIE WSPANIAŁE!!!

No z takim podejściem to i sam kolega wspaniałością też nie grzeszy !
Zgłoś wpis
150 Postów
GREGOR Hardstyle
(gregoriano)
Stary wyjadacz
PISZE TYLKO PRAWDE
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A ja twierdzę, że nasz domowy smalec ze skwarkami do tego małosolne ogórki łagodzą wszystko i są najwspanialsze, a nasze siadłe mleko młode ziemniaczki z koperkiem to dopiero rarytas. Nie czas i miejsce drogi kolego na politykę i jakieś tam uprzedzenia.
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
Heja no co jest nikt nie teskni?
jak tylko sie wjezda do Pl to sam zapach wegla, tego tu niema
pagorki
krajobrazy
wiezby ktore niesa znierztalcone
wroble ktore cwirkaja
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Bociany !!! W NL jeszcze zadnego nie widziałam, no może z wyjatkiem takiego na szybe przyklejonego, co to dzieci przynosi .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A czy pamiętacie te uliczne storotory z gazowaną wodą za 20 gr bez soku i 25 ze sokiem
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
hahahahah nie, bylem osobiscie za maly ale orezade pamietem ,no i nawet sie przyznam ze w Tamtym roku w Kolobrzegu znalazlem sklep SPOLEM i tam wsztstko mieli nawet
serek homogenizowany cos wspanialego a no i landrynki jak Krowki ciagutki palce lizac
Anrutow tutaj rowniez nie znaja a to takie pyszne
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Niektórzy pamietają,a jakże

Albo to....

Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
Łąki, pagórki, górki, naturalne tereny, a nie jakieś kanciaste kształty wszędzie... Przede wszystkim natury może nam Holandia pozazdrościć. Polskie kobiety - wiadomo.

Czasem myślę, że tych dziurawych dróg też mi trochę brak, bo bynajmniej człowiek nie ma ryzyka, że przymknie oko...

Jakby nie patrzeć nasz język też pięknym jest, a nie tylko to "ja, lekker... nee hoor"...

Z żarcia to chyba tylko tej naszej kiełbasy, krówek i owoców z wierzchołków drzew. Resztę jestem w stanie zaimprowizować.

@gregoriano nie masz tu gdzieś kącika o suplementach czy coś? Nic nie wnosisz do dyskusji zią...
Zgłoś wpis

Bliżej nas